Over mij

"Ik wil de gevolgen van een scheiding op kinderen zo veel mogelijk beperken"

Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 16 was. Op dat moment – en de periode die daaraan vooraf ging- leek ik heel goed met de situatie om te kunnen gaan. Inderdaad…léék!
Ik kreeg een wake-up call toen ik ernstig ziek werd. Toen realiseerde ik mij dat het hoog tijd werd om te gaan doen waar ik gelukkig van word. Ik wilde niet riskeren om aan het eind van mijn leven tot de conclusie te komen dat ik niet gedaan heb waarvan ik gelukkig word. Waar ik wél gelukkig van werd, had ik op dat moment alleen nog niet helder.
Bij het onderzoeken hiervan ontdekte toen pas ik hoeveel impact de scheiding van mijn ouders nog altijd op mij had… Dat de scheiding grote invloed heeft gehad op mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde, waardoor ik mij ben gaan aanpassen aan mijn omgeving in plaats van mijn eigen koers te varen.
Hier is mijn missie ontstaan: Ik wil de gevolgen van een (echt)scheiding op kinderen zo veel mogelijk beperken, zodat kinderen van gescheiden ouders net zo gelukkig zijn als andere kinderen. En ik vind het fantastisch dat de ouder(s) daarmee zelf ook sneller weer een prettig leven hebben.
Voor je het weet is het leven voorbij, dus laten we het goed hebben met elkaar!

Ik ben liefdevol en genadeloos, energiek, krachtig, no-nonsense, to the point, dol op beweging en ik hou van spelen.

Het geeft mij enorm veel energie als ik zie dat mensen hun leven weer op de rit krijgen na een scheiding en ze met hun kinderen van het leven genieten. Als ze na een tijdje kunnen zeggen dat het best lastig is geweest, maar dat het leven nu eigenlijk veel leuker is dan voor de scheiding.

Als je mij zou kennen weet je dat dansen mijn grote passie is en dat ik al jarenlang met veel plezier Zumba-lessen geef. Ik word erg enthousiast van allerlei verschillende dansstijlen, zolang het maar beweegt! Mijn lijfspreuken zijn dan ook ‘Dans het leven’ en ‘Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain’.
Als je mij zou kennen zou je ook weten dat ik het krijgen van borstkanker zie als een cadeau waar ik niet op zat te wachten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik anders in het leven ben gaan staan en nu veel intenser en bewuster van het leven geniet.

Wil je kennismaken?