Over Margriet Slot

"Ik wil de gevolgen van een scheiding op kinderen zo veel mogelijk beperken"

Ik ben Margriet Slot . Als kind heb ik meegemaakt dat mijn ouders op een niet-harmonieuze manier uit elkaar gingen. Op dat moment leek ik eigenlijk heel goed met de situatie om te kunnen gaan. Inderdaad…léék!
Nadat ik in 2014 ziek ben geweest ben ik een coachingsprogramma gaan volgen. Ik wilde namelijk doen waar ik echt gelukkig word. Hier ontdekte ik hoeveel impact de scheiding van mijn ouders nog altijd op mij had. En zo ontstond mijn missie om de gevolgen van een (echt)scheiding op kinderen zo veel mogelijk te beperken, zodat kinderen van gescheiden ouders net zo gelukkig zijn als andere kinderen. En hoe geweldig is het dat daarmee de ouders zelf hun leven ook veel sneller en prettiger op de rit hebben!
Dit was overigens ook de reden waarom ik op mijn 18e mijn rechtenstudie ben gaan doen!

Liefdevol en genadeloos
Met mijn persoonlijke ervaring, de kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij mijn coachingsopleiding, als Teamcoach bij een coachingsprogramma en bij trainingen die ik heb gevolgd specifiek gericht op het begeleiden van ouders na (echt)scheiding, wil ik je heel graag liefdevol én genadeloos helpen.

Het verschil maken voor mensen in een scheidingssituatie geeft mij enorm veel voldoening. Ik geef je dan ook heel graag handvatten, zodat jij/jullie je kind(eren) díe lessen en ervaringen kunnen meegeven, voor een mooie toekomst. En het mooie is dat je daarmee niet alleen je kind(eren) een onbetaalbaar en levenslang cadeau geeft… maar óók jezelf!

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?