fbpx
Margriet Slot

Doen wat jij kunt, als individuele ouder

Je hebt maar 1 persoon nodig om de dynamiek in een relatie te veranderen.
Ook jij kan dus zélf het verschil maken. Ook als de andere ouder niet voor mijn begeleiding kiest. Je hebt geen invloed op het handelen van de ander. Waar je wél invloed op hebt is de manier waarop jij dingen ervaart en de manier waarop jij handelt. En dát heeft hoe dan ook effect! 

Wil jij de dynamiek in jullie communicatie veranderen? Laat mij jou dan helpen. Je verzamelt dan  diverse instrumenten in jouw ‘gereedschapskist’, waarmee je het scheidingsproces soepeler kunt laten verlopen. Je geeft daarmee een groot cadeau aan de kinderen en daarbij krijg je je leven zélf ook sneller op orde. Ik beloof je dat het de investering meer dan waard is.

Doen wat jij kunt

Het resultaat als jij je individueel door mij laat begeleiden is dat
– Jij datgene doet wat mogelijk is om de scheiding zo rustig en harmonieus mogelijk kan verlopen, in het belang van de kinderen.
– Jij de dynamiek in de communicatie met je ex-partner zo beïnvloedt, zodat hier meer ontspanning in komt.
– Jij er hiermee voor zorgt dat de kinderen zo min mogelijk door de scheiding beschadigd raken.
– Jij je kinderen laat zien hoe je op een goede manier met moeilijke situaties kunt omgaan. 
– Je jouw leven weer op een ontspannen en positieve manier kunt inrichten en hiermee een voorbeeld bent voor de kinderen.

Het individuele traject bestaat uit 12 sessies van anderhalf uur.
Start je dit jaar nog met dit traject, dan krijg je dit voor slechts € 1.350,-

Referentie

Irene Koomen:

 “Ruim een jaar na mijn breuk met de vader van mijn kinderen, worstelde ik nog steeds met hem in de communicatie over de kinderen. Ouders én exen zijn is een verdomd lastige combi, merkte ik. 
Ik liep steeds vast in gesprekken, enorm frustrerend, en de kinderen voelen natuurlijk alles aan… dat móest anders! Maar hoe? Gelukkig kwam hier Margriet op mijn pad. 
Ik had al jaren héél veel soorten relatietherapieën bewandeld met mijn ex, en twijfelde heel even of Margriet hierop nog een aanvulling zou kunnen geven. Misschien was ik ook wel een beetje ‘therapie-moe’. Nu kende ik Margriet een klein beetje vanuit een heel andere hoek. Het viel me op hoe oprecht geïnteresseerd zij luisterde zonder oordeel.
Margriet heeft zelf ervaring als kind van gescheiden ouders en is zeer positief gedreven om het mooiste uit het leven te halen. Dit maakte haar coaching voor mij het proberen waard.

recensie

Het heeft mij enorm geholpen
In de spreekruimte voelde het absoluut niet ongemakkelijk aan. 
Margriet is niet iemand die jou wel eens even gaat doorgronden en vertellen wat te doen of te laten. Op een heel aangename, niet zweverige manier, krijg je zelfreflectie, inzichten en tools waar je mee verder kunt. Ik leerde dat ik niet kan veranderen wat mijn ex doet of laat, maar wel hoe ik kan omgaan met mijn emoties en reacties daarop! En hoe ik in soms lastige situaties naar de kinderen kan communiceren bijvoorbeeld. 
Daarnaast helpt Margriet je ook op weg om het leven weer in te richten zoals je dat graag zou willen!

Ik kan alle gescheiden ouders aanraden om naar Margriet te gaan. Zij helpt je een goede ouder te blijven zijn voor de kinderen, zonder het ‘gehEXs’ ertussen te laten komen. Je krijgt hier begeleiding bij dat hele belangrijke stuk ‘hoe ga je om met ná de scheiding’. Dat wat je bij een mediator of advocaat dus mist.

Wil jij graag in rust en harmonie uit elkaar?
Zet dan nu de stap.
Je doet de kinderen, maar ook zeker jezelf, hier een enorm groot plezier mee.