Hoe vrouwelijk voel jij je eigenlijk?

Vrouwelijk

Internationale vrouwendag

Je zult ongetwijfeld al verschillende berichten over internationale vrouwendag zijn tegengekomen vandaag. En ìk wil er ook graag iets over zeggen…
Het is een beetje een taboe, maar HOE VROUWELIJK VOEL JIJ JE EIGENLIJK?

Misschien heb je al meegekregen, dat ik mij richt op een iets andere ideale klant.
Mijn doel is om zo vrouwen weer te laten sprankelen, om hun hart te volgen, te doen waar zij volledig van ‘aangaan’. En laat ik meteen maar met de deur in huis vallen: één van de onderdelen die daarbij aan bod komt is Vrouwelijke energie.

 

Moederschap

Ik denk dat met name moeders zullen herkennen dat het stuk vrouwelijkheid of sensualiteit wat op de achtergrond is geraakt. Als ik naar mijzelf kijk is, heeft het moederschap hier best veel invloed op gehad.

Ik was naast mijn werk met name bezig om het gezin draaiende te houden. Om een goede moeder te zijn en daarnaast de perfecte partner, een fijne dochter/zus/vriendin. Van al die verschillende petten voelde ik mij vooral moeder, dus ik ‘hoorde’ niet sexy te zijn, niet te flirten, geen spannende uitspattingen te hebben. Hoewel dat stuk ècht bij mij hoort, heb ik geprobeerd dat weg te stoppen.
Natuurlijk heeft dit ook effect gehad op mijn rol als partner, want het leverde regelmatig een innerlijke tweestrijd op, waardoor het ‘los gaan’ echt niet altijd spontaan ging.

 

Niets te verliezen

Er is één bepaalde periode waarin dit veranderde. Dat was toen ik voor mijn gevoel niets te verliezen had, omdat ik ernstig ziek was. Het besef dat het leven ‘voortijdig’ afgelopen zou kunnen zijn zorgde ervoor dat er een aantal remmen in mij los gingen. Wat een genot was dat! 😊

De dag voor mijn laatste chemo heeft een vriendin een fotoshoot van mij gemaakt en serieus…
ik heb mij niet vaak zo krachtig gevoeld als toen.

Eerlijkheidshalve moet ik ook toegeven dat dit later weer is ingezakt, dankzij mijn medicatie en het groeiende vertrouwen dat ik oud kan worden en ik wat dit onderwerp betreft dus weer braaf in het gareel moest.

 

YES! Vrouwelijke energie en moederschap kan naast elkaar

Naarmate ik mij meer en meer ben gaan beseffen dat ik naast de oer-moeder (die ik Godzijdank nog steeds ben) óók Margriet ben, dat dit naast elkaar kan bestaan, dat ik mij niet hoeft te schamen of schuldig hoeft te voelen als ik ook op dit vlak mijn waarheid leef, voelt het als een bevrijding.

Vrouwelijke levensenergie is een krachtige energie, die je enorm kan helpen om vanuit je diepste zijn te creëren, je hart te volgen, jouw mooiste leven te leiden.
Vandaar mijn vraag, hoe vrouwelijk voel jij je eigenlijk?
En daarbij de uitnodiging om eens te voelen of je jouw vrouwelijke energie vaker zou willen inzetten.

Als dit iets bij je raakt en je de behoefte hebt om te reageren, laat je het mij dan weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *