Wat doe jij met je tijd?

Tijd

Wat doe jij met je tijd?

Deze keer wil ik het graag eens met je hebben over tijd. Eén ding weet je namelijk zeker… je gaat een keer dood. Hoeveel tijd je tot dat moment hebt, weten we niet.

De afgelopen 21 maanden is ‘de wereld’ vooral bezig met het winnen van tijd, door te focussen op het voorkomen dat mensen sterven. De intentie daarvan snap ik. Zowel jong en oud hebben in dit aardse leven nog allerlei ‘belangrijke’ taken en dromen te  volbrengen of mooie herinneringen te maken.

In het verlengde van dat laatste lijkt het mij nog meer van belang dat we massaal aandacht geven aan wat je met je tijd dóet! Zodat je, in de tijd díe je hebt, het leven  ten volle leeft.
Het is namelijk niet alleen de hoeveelheid tijd die je in dit leven krijgt, die cruciaal is. Het is vooral wat je doet met deze tijd. Dát zal uiteindelijk bepalen of je met een voldaan gevoel of met spijt op je leven terugkijkt.

Vandaar mijn vraag aan jou: Wat doe je met jouw tijd?

Doe jij wat je écht belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt?
Ik ben benieuwd wat dit precies voor jou is. Misschien wil je het mij laten weten?

Het zou mij diep raken als je aan het einde van je leven spijt zou hebben, omdat je niet hebt gedaan wat je zo graag wilt. En dat gebeurt vaker dan je denkt. Er is zelfs een top 5 van dingen waar mensen spijt van hebben op hun sterfbed…
Dit is ook de achterliggende reden waarom ik doe wat ik doe. Omdat ik het onwijs fijn vind als mensen ten volle van het leven genieten.

Ik vind het heerlijk om mijn klanten handvatten te geven zodat zij oude ballast, patronen en gedachten kunnen loslaten, het vertrouwen in zichzelf voelen om hun hart te volgen. Om te zien hoe het leven hen steeds minder overkomt, doordat zij zelf de regie pakken. Ook in moeilijke situaties.
Het maakt het leven zo veel vrijer en lichter!

 

Dans je vrij

Hiervoor geef ik zaterdag 11 december om 10 uur de Workshop Dans Je Vrij.
Omdat geadviseerd wordt elkaar minder in levende lijve te ontmoeten, geef ik hem deze keer online. Het leuke daarvan is dat je ook gemakkelijk mee kunt doen als je niet uit de omgeving komt. Zo zie je maar weer dat elk nadeel zijn voordeel heeft!
Als je je HIER aanmeldt, zorg ik dat je de Zoom-link krijgt om mee te doen.

Ik geef je deze workshop graag cadeau. Het leven mag tenslotte gevierd worden. Vooral deze december-maand! Het is mijn bescheiden bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken, dus voel je vooral ontzettend welkom.

Warme groet,
Margriet
Ps. Hoe meer mensen van het leven genieten, hoe beter. Dus wil je dit delen als je leuke vrouwen kent die hier blij van worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *